How To Repair Cannot Determine Log Device Tutorial

Home > Cannot Determine > Cannot Determine Log Device

Cannot Determine Log Device

Get a copy of the stanza of the /dev/fwdump from /etc/filesystems. DEC Etherworks Turbo bootprom 3. Both Stu's Views and MathLandia are free websites that do not sell anything.Saving energy is not always free. What type of bulb is being used? his comment is here

I have manually run bosboot with the > same failure each time 0301-165 bosboot: Failed to umount /dev/hd5. *** sounds like your /etc/filesystems is messed up. It's what you know for sure that just ain't so." - Mark Twain ISY 994i Pro Networking Module Portal Integration Mobilinc on Android Raspberry Pi Weather Back to top #3 MathLandia High school mathematics learning fun. Back to top #4 LeeG LeeG Advanced Members 12,970 posts Posted 11 November 2013 - 07:10 PM Glad to hear it is resolved. http://www.asgaur.com/wp/mount-0506-322-cannot-determine-log-device-to-use-for-devfslv/

Hi Mark, Thank you, log=INLINE solved the issue. Back to top Page 1 of 2 1 2 Next Back to Questions and Answers Also tagged with one or more of these keywords: first time setup, communication issues INSTEON - I did a hard reset, turned the switch on and off, and then by some miracle it now linked. IfyouhavetheProxyProfileinmode'transparent',youwillnotbeauthenticated;youhavetosetitto'ActiveDirectorySSO'.YouhavetosetyourbrowsertoconnectwiththeAstaroProxyattheaddressoftheAWG'sInternalinterfaceonport8080.

Enter Name of choice and leave Auto Discover. WhenIusetheAWGasaproxyandhitFacebook,Igetthemessagethatconnectionisrefused.WhenIhitGoogle,Iagaingetthemessagethattheconnectionisrefused. My thinking is, if i want to dedicate a disk for specific application purpose, then why need bring that disk into LVM and create only one LV and create JFS2 on Edited by LeeG, 28 March 2016 - 04:28 PM.

try mount -o log= blah blah ... just curious: have you ever lost a disk or needed to enlarge a filesystem? This is the accepted answer. http://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=isg3T1010724 Solve problems - It's Free Create your account in seconds E-mail address is taken If this is your account,sign in here Email address Username Between 5 and 30 characters.

Whitehous » Fri, 08 Oct 1999 04:00:00 The above error (mount:0506-322) occurred at the end of a PTF application on AIX 3.2.5 and the bosboot failed. Be sure the PLM is not on a circuit with other electronics that could interfere with Insteon traffic. I'm not sure what other devices are found on this particular power line, I can check that tomorrow by turning off the the breaker and verifying. Thanks in advance.

  1. I've been reading the troubleshooting suggestions from other users on this forum for the last 4 days, and none of the steps I have taken to troubleshoot my system have helped.
  2. The issue has been resolved and it is not related to an incorrect address...
  3. I am using v4.05 for both firmware and UI.
  4. I have to go and manually turn the switch OFF for it to re-communicate.
  5. Please don't PM with questions that can be asked in a forum.
  6. Please re-enable javascript to access full functionality.
  7. However, nothing is ever easy and I seem to have a hold-out.

John Stillwell replied Nov 15, 2007 Use lsvg and find how many PPs the fwdump logical volume has assigned to it. Problem solved! Log in to reply. Here is the level 3 log of sending the "ON" command and then once the error appears..

Thanks! this content What do YOU want to VIEW today? IntheHTTPContentfilterlogIseethispatternrepeated Firstthis: 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:[0x80ccfb0]send_request_headers(request.c:167)write:Connectionrefused ThenmyusernameandsourceIPinanothermessage: 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:id="0002"severity="info"sys="SecureWeb"sub="http"name="webrequestblocked"action="block"method="GET"srcip="172.16.16.208"user="gmoonadm"statuscode="502"cached="0"profile="REF_DefaultHTTPProfile(DefaultProxy)"filteraction="REF_DefaultHTTPCFFAction(Defaultcontentfilteraction)"size="2919"time="4966ms"request="0x80ccfb0"url="www.facebook.com/"exceptions=""error="Connectionrefused"category="9999"categoryname="Categorizationfailed" Thenaseriesof5ofthefollowingmessages: 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:[(nil)]sc_handle_cmd(scr_scanner.c:510)write:Connectionrefused Then,anotheroneoftheseasitcan'tpullupthesearchpage: 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:[0x80ccfb0]sc_categorize_url(scr_scanner.c:939)nocategorizationreceivedforurl:www.facebook.com-GoogleSearch 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:[0x80ccfb0]send_request_headers(request.c:167)write:Connectionrefused 2009:03:17-13:54:42SHAWG4000Ahttpproxy[4222]:id="0002"severity="info"sys="SecureWeb"sub="http"name="webrequestblocked"action="block"method="GET"srcip="172.16.16.208"user="gmoonadm"statuscode="502"cached="0"profile="REF_DefaultHTTPProfile(DefaultProxy)"filteraction="REF_DefaultHTTPCFFAction(Defaultcontentfilteraction)"size="3129"time="60ms"request="0x80ccfb0"url="http://www.google.com/search?q=www.facebook.com&rls=com.microsoft:*&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1"exceptions=""error="Connectionrefused"category="9999"categoryname="Categorizationfailed" Andnow,I'vefoundthissameresultnomatterwhatproxyrulesIset.Ialsodisabledcheckingforuncategorizedsites,butthisdidn'tmakeadifference. should I replace with LEDs?

Now, I can query it when it's OFF and send an "ON" command and it works, it turns on the exterior lights. But then what is /usr/tmp for? Create a fwdump logical volume on rootvg. weblink This is from the ramdisk man page ..

All three brands non-dimmable LEDs have worked for me. All product names are trademarks of their respective companies. IsuccessfullysetupA/Dandhavepre-fetchedusersinagroup.Iknowthatauthenticationisworking,andthedeviceisjoinedtothedomain.

I have done a hard reset of the installed switches - I tried unplugging the ISY first / then PLM / plugged back the PLM and wait 30 sec/ plug back

Edited by Omegared, 03 April 2016 - 04:48 PM. Is it a defective device or bad wiring or ... The 120v breakers will be on one leg and alternate legs vertically and horizontally as shown below. Click here to go to the product suggestion community Cannot determine from logs why "Connectinon refused" Hi, I'vebeentryingtosetupProxyProfilesontheAWG4000modelwepurchased,andI'mnotabletodeterminewhereit'sgoingwrongbylookingatthelogoutput.

A B B A A B B A The best way to bridge IMO is using either two range extenders, lamplincs, on/off modules or a combination of any as they While asleep the devices cannot be remotely read or written to. This is from the ramdisk man page .. http://inviewsoftware.com/cannot-determine/cannot-determine-log-device-to-use-for.html With the device still pulled out of the wall, I turned the device on and off a few times, placed it OFF and again by some miracle it just accepted to

Use "-o ro" flag to mount as read-only. # mount -o ro /inlinesnap # df Filesystem 512-blocks Free %Used Iused %Iused Mounted on /dev/jfs2lv or, you could try a mount nointegrity i.e. Motion Sensor... AIX: mkuser commands adds primary group to secondary groups 9.

tricky system call question, non-blocking connect() 5. try mount -o log= blah blah ... Please don't PM with questions that can be asked in a forum. ASGAUR Search Primary Menu Skip to content Home FAQ Books Usage Terms Search for: Aix mount: 0506-322 Cannot determine log device to use for /dev/fslv June 12, 2012 admin Leave a

Submit feedback to IBM Support 1-800-IBM-7378 (USA) Directory of worldwide contacts Contact Privacy Terms of use Accessibility Log In E-mail or User ID Password Keep me signed in Recover Password in /var/log/messages 4.